Jean Albert Marc Turner

Number / Nummer: R/82814

Age / Leeftijd: onbekend
Date of death / Overlijdensdatum: 09/06/1942

Zoon van George Joseph en Bernadette Turner uit Hurdmans Bridge; Ontario; Canada.

De bemanning van de Vickers Wellington IC die op 9 juni 1942 om 01.55 neergeschoten werd door een Duitse nachtjager. Piloot P/O J.E. Firman en de andere leden van de bemanning, Ball, Halliwell, MacQueen en Turner vonden allemaal de dood na hun bombardementsvlucht op Essen.

John Evans Firman - Pilot Officer
Frederick William Ewart Ball - Sergeant