Noel Clive Hain

Militairy Service / Krijgsdienst: Royal Australian Air Force

Date of death / Overlijdensdatum: 06/08/1942
Place of death / Overlijdensplaats: Heikant

Zoon van Francis Clive en Doris Robertson Hain uit Chullora; New South Wales; Australia.

Tijdens een aanval op Bochum, dat is ongeveer 15 mijl ten oosten van Essen. Zij werden gedood tijdens die aanval op 6 augustus 1942. De leden van de bemanning waren:
Pilot-Flight Sgt Reginald Seymour Tadman DFM, leeftijd 23
Flight-Engineer -Sgt James Colville leeftijd 24
Navigator / Observer – Frank Arthur Frost leeftijd 33
Wireless Operator / Air-Gunner – Sgt Noel Clive Hain, RAAF leeftijd 21
Air-Gunner – Sgt William_Gordon Mckinnon, RCAF leeftijd onbekend
Air-Gunner – Sgt Arthur Stanley Charles Ellis, leeftijd 22
Air-Gunner – Sgt Sta11ley Raymond Lupton, RCAF, leeftijd 21.

Het vliegtuig werd neergeschoten in plaats genaamd Heikant, twee mijl ten noorden van Sint-Oedenrode (Noord-Brabant), ten noorden van Eindhoven in Nederland. Er waren geen overlevenden. De lichamenzijn samen begraven op de Eindhovense Algemene Begraafplaats in een gezamenlijk graf, omdat hun lichamen waren zo ernstig verbrand dat het onmogelijk was om ze te identificeren.

Sgt’s Lupton en McKinnon zijn begraven op de Canadese Oorlogsbegraafplaats in Groesbeek.

Reginald Seymour Tadman - Flight Sergeant
James Colville - Sergeant